Image Description
Kampanyaradar
  • 13.11.2023 12:43:21
  • Market

A101 iPhone 13 Pro Max indirimi! Bir iPhone indirimini nasıl yakalarsınız?

Image Description
A101 iPhone 13 Pro Max indirimi! Bir iPhone indirimini nasıl yakalarsınız?

Yeni iPhone 13 Pro Max piyasaya sürüldü ve insanlar onu elde etmek için uğraşıyorlar. Yeni iPhone’da indirim almak istiyorsanız, bunun için yapabileceğiniz birkaç yol var. Fırsatlar için öncelikle Apple Store ya da A101 gibi indirimli ürünler satan adresleri kontrol edebilirsiniz. Mümkün olan en iyi teklifi almak için, satın almadan önce fiyatları karşılaştırmalı ve varsa indirim kuponlarını kontrol etmelisiniz.

Yeni iPhone 13 Pro Max piyasaya büyük bir sükseyle sürüldü. Çıktığı ilk andan itibaren bir arzu nesnesine dönüştü. Apple’ın her modelin olduğu gibi.

Yeni iPhone 13 Pro Max’te nasıl indirim alınır?

Yeni iPhone 13 Pro Max piyasaya sürüldü ve bu harika yeni telefon için nasıl indirimden yararlanabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. İşte yeni iPhone 13 Pro Max’te indirim almanın bazı yolları:

1. Yeni iPhone 13 Pro Max’te indirim almanın ilk yolu Apple Store’a gitmek. Apple Store’u ziyaret ettiğinizde, telefonu indirimli satılıp satılmadığını bizzat öğrenebilirsiniz.

2. Yeni iPhone 13 Pro Max’te indirim almanın bir başka yolu da bir operatör mağazasına gitmek. Bazı operatörler, taahhütlü abonelik karşılığında telefonları indirimli fiyattan satar, bu nedenle bu kesinlikle kontrol etmeye değer.

3. Son olarak online alışveriş yaparak yeni iPhone 13 Pro Max’te indirim alabilirsiniz. A101 gibi marketler genellikle telefonlarda harika fırsatlar sunar, bu nedenle satın alma işleminizde tasarruf etmek istiyorsanız A101’in indirim kampanyasını kontrol etmelisiniz.

Fiyatları karşılaştır

Yeni iPhone 13 Pro Max için en iyi teklifi ararken, farklı mağazalardan fiyatları karşılaştırmak önemlidir. Bunu, çevrimiçi olarak ve farklı perakendecilerin web sitelerini kontrol ederek yapabilirsiniz. Yeni iPhone 13 Pro Max’in fiyatlarını Apple Store, Carrier Store ve Online Store’dan da inceleyebilirsiniz. Fiyatları karşılaştırarak, yeni iPhone 13 Pro Max’te en iyi teklifi bulabileceksiniz.

 

Kuponları kontrol edin

Yeni iPhone 13 Pro Max’te indirim almanın bir başka yolu da indirim kuponlarını kontrol etmektir. Yeni iPhone 13 Pro Max dahil olmak üzere farklı ürünler için kuponlar sunan birçok web sitesi var. Yeni iPhone 13 Pro Max’i satın almak istediğiniz satıcının web sitesini de kontrol edebilirsiniz. Bazen ünlü markalar, web siteleri üzerinden satın aldığınızda indirimler veya kuponlar sunar.

A101’in şu an kullanılabilir olan iPhone 13 Pro Max indirimi olmasaydı indirim için beklemeniz gerekebilirdi. Dolayısıyla şimdi yeni iPhone 13 Pro Max’te indirim alabilirsiniz.

iPhone telefonların güvenliği

iPhone cep telefonları ile diğer Android telefonlar arasındaki en büyük fark, Apple’ın ekosistemi üzerinde sahip olduğu kontrol miktarıdır. Android, açık kaynaklı bir platformdur, yani herkes onun için uygulamalar oluşturabilir. Öte yandan Apple, App Store’da bulunan tüm uygulamaları inceliyor. Bu, iPhone kullanıcıları için daha güvenli bir deneyim sağlar, ancak aynı zamanda daha az uygulama olduğu anlamına gelir.

iPhone’unuzun Gizli Özelliklerini Nasıl Kullanabilirsiniz?

iPhone’unuz hakkında bilmeniz gereken her şeyi bildiğinizi düşünüyorsanız, tekrar düşünün. Bu blog gönderisinde size kesinlikle işinize yarayacak 9 gizli özellik göstereceğiz. Pusula uygulamasından düşük güç moduna kadar bu ipuçları ve püf noktaları, cihazınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır. O halde okumaya devam edin ve bugün yeni bir şeyler öğrenin! Bilmediğiniz 9 gizli iPhone özelliğine göz atın.

Çoğu insan gibiyseniz, muhtemelen iPhone’unuzun sunduğu tüm gizli özellikleri bilmiyorsunuzdur. Ama onları nasıl kullanacağını öğrendiğinde, onlarsız nasıl yaşadığını merak edeceksin!

Pusula uygulaması kaybolduğunuzda yolunuzu bulmanıza yardımcı olabilir, Düzey aracı resimleri zeminlerin engebesini anlamanıza yardımcı olabilir, DFU modu önemli teknik sorunları gidermenizi sağlar, Düşük Güç Modu pil ömründen tasarruf etmenize yardımcı olabilir ve Tek Elle Klavye yazmayı çok daha kolay hale getirebilirsiniz.

iPhone’unuzla vakit geçirirken, size yardımcı olabilecek bazı gizli özellikler olabileceğini unutmayın. Ve hala aradığınızı bulamıyorsanız, Apple Store’da size yardımcı olmaktan mutluluk duyacak bir uzman her zaman vardır.

1. Yolunuzu Bulmak için Pusula Uygulamasını Kullanın

Kendinizi kaybolmuş hissediyorsanız, iPhone’unuzun gizli pusula özelliği, yolunuza geri dönmenize yardımcı olabilir. Pusula uygulaması genellikle iPhone’unuzda “Yardımcı Programlar” adlı bir klasörde gizlenir. Erişmek için, Kontrol Merkezi’ni açmak için ekranınızın üstünden aşağı doğru kaydırın ve ardından Pusula simgesine dokunun. Uygulamaya girdikten sonra, eve veya başka bir varış noktasına giden yolunuzu bulmak için dijital pusulayı kullanabilirsiniz.

Pusula uygulaması, ister vahşi doğada gezinmeye ister sadece şehirde dolaşmaya çalışıyor olun, yolunuzu bulmanıza yardımcı olabilecek kullanışlı bir araçtır. Pusula uygulamasına erişmek için iPhone’unuzun ana ekranının altından yukarı kaydırarak Kontrol Merkezi’ni açın ve ardından Pusula simgesine dokunun.

Pusula uygulamasına girdikten sonra, mevcut konumunuzu bulmak ve belirli bir varış noktasına yol tarifi almak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, gerekirse daha sonra geri dönüş yolunuzu bulabilmeniz için mevcut konumunuzu işaretlemek için de kullanabilirsiniz.

2. Gizli Yüzey Aracına Erişim

iPhone’unuzda, yüzeylerin düz olup olmadığını kontrol etmek için kullanılabilecek yerleşik bir seviye aracı vardır. Bu araç, kendisi iPhone’unuzdaki “Yardımcı Programlar” adlı bir klasörde gizlenmiş olan Measure uygulamasında gizlidir. Erişmek için, Kontrol Merkezi’ni açmak için ekranınızın üstünden aşağı doğru kaydırın ve ardından Ölç simgesine dokunun. Uygulamaya girdikten sonra, alt menüden Yüzey aracını seçin ve düz olup olmadığını kontrol etmek için iPhone’unuzu herhangi bir yüzeye tutun.

iPhone’unuzda, Kontrol Merkezi’ni açmak için ekranınızın altından yukarı kaydırarak ve ardından Yüzey simgesine dokunarak erişebileceğiniz gizli bir yüzey aracı vardır. Bu araç, yüzeyleri düzleştirmek veya bir şeyin kendisinin düz olup olmadığını kontrol etmek için kullanılabilir.

Yüzey-zemin aracını kullanmak için iPhone’unuzu düzlüğünü kontrol etmek istediğiniz yüzeye yerleştirmeniz yeterlidir. Araç size yüzeyin düz olup olmadığını gösterecek bilgiyi verecektir.

3. iPhone’unuzu DFU Moduna Alın

DFU modu, Cihaz Ürün Yazılımı Güncelleme modu anlamına gelir ve iPhone’unuzun donanım yazılımını, önce iTunes’dan geçmek veya bir bilgisayara bağlanmak zorunda kalmadan güncellemenizi sağlayan özel bir moddur. iPhone’unuzu DFU moduna geçirmek için, bir USB kablosuyla bir bilgisayara bağlayın, ardından Uyut/Uyandır düğmesini ve Ana Sayfa düğmesini yaklaşık 10 saniye basılı tutun. 10 saniye geçtikten sonra Uyut/Uyandır düğmesini bırakın, ancak iTunes’da bir iPhone’un kurtarma modunda algılandığını belirten bir mesaj görünene kadar Ana Sayfa düğmesini basılı tutmaya devam edin. Bu noktada, Ana Sayfa düğmesini bırakabilirsiniz; iPhone’unuz DFU modunda olacaktır.

DFU modu, iTunes veya bilgisayar kullanmak zorunda kalmadan iPhone’unuzu güncellemenizi veya geri yüklemenizi sağlayan özel bir moddur. Bu mod, geleneksel yöntemleri kullanarak iPhone’unuzu güncelleme veya geri yükleme konusunda sorun yaşıyorsanız kullanışlıdır. iPhone’unuzu DFU moduna geçirmek için bir bilgisayara bağlamanız ve iTunes’u açmanız yeterlidir. Ardından, Uyut/Uyandır düğmesini ve Sesi Azalt düğmesini 10 saniye basılı tutun. 10 saniye geçtikten sonra, Ses Kısma düğmesini 5 saniye daha basılı tutmaya devam ederken yalnızca Uyut/Uyandır düğmesini bırakın. iTunes’da, iPhone’unuzun kurtarma modunda algılandığını belirten bir mesaj görmelisiniz. Bu noktada, DFU modunu kullanarak iPhone’unuzu güncellemek veya geri yüklemek için her iki düğmeyi de bırakabilir ve ekrandaki talimatları takip edebilirsiniz.

4. Düşük Güç Moduyla Pil Ömründen Tasarruf Edin

Apple’ın iOS 9 ile yaptığı en yeni eklemelerden biri, Düşük Güç Modu adlı bir güç tasarrufu özelliğiydi. Etkinleştirildiğinde (Ayarlar -> Pil-> Düşük Güç Modu’nu açın), Düşük Güç Modu, cihazınızdaki arka plan etkinliğini ve belirli görsel efektleri geçici olarak azaltır. Ayrıca otomatik e-posta almayı ve diğer bazı özellikleri devre dışı bırakır. Çoğu kullanıcı muhtemelen hiçbir zaman %50’den fazla pil ömrüne ihtiyaç duymayacak olsa da, arada sırada her ekstra düşüşün önemli olduğu durumlarda Düşük Güç Modu kullanışlı olabilir. Daha da iyisi: Düşük Güç Modunu etkinleştirdikten sonra, şarj %80’e ulaştığında iOS otomatik olarak normal güç ayarlarına geri döndüğünden, daha sonra kapatmayı unutma konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

Etkinleştirildiğinde, Düşük Güç Modu, güç tasarrufu için arka planda yenileme ve otomatik indirmeler gibi bazı özellikleri devre dışı bırakır. Ayrıca ekranınızı karartır ve sistem performansını düşürür, ancak bu etkiler genellikle neredeyse hiç fark edilmez. Düşük Güç Modu etkinken telefonunuzun tüm özelliklerini kullanmaya devam edebilirsiniz, ancak bunlar normalden daha az güç tüketirler.

5. Gizli Tek Elle Kullanılan Klavyeyi Kullanın.

iPhone’un gizli tek elli klavye özelliği, büyük elleriniz olsa bile tek elle yazmanın harika bir yoludur. Gizli tek elle kullanılan klavyeye erişmek için Ayarlar’ı açın ve Genel > Klavyeler > Tek Elle Klavye’ye dokunun. Buradan, sol elle veya sağ elle klavyeyi etkinleştirmeyi seçebilirsiniz. Etkinleştirildiğinde, bir uygulamada klavyeyi her açtığınızda tek elle kullanılan klavye görünecektir. Normal klavyeye geri dönmek için ekranın sol üst veya sağ üst köşesindeki oka dokunmanız yeterlidir.

6. iPhone’un gizli büyüteç özelliğini kullanın

iPhone’unuzun gizli bir büyüteç özelliği olduğunu biliyor muydunuz? Bu, ayrı bir büyüteç taşımak zorunda kalmadan bir şeye daha yakından bakmanın harika bir yoludur. Bu özelliği kullanmak için Notes uygulamasını açmanız ve yeni bir not oluşturmanız yeterlidir. Ardından sağ üst köşedeki + simgesine dokunun ve “Çizim Oluştur”u seçin. Ardından, sol alt köşedeki kurşun kalem simgesine dokunun ve “Büyüteç”i seçin. Daha sonra büyütme seviyesini ayarlamak için ekranın altındaki kaydırıcıyı kullanabilirsiniz.

7. Gizli menü öğelerini bulmak için Siri’yi kullanın

Siri ile ilgili harika şeylerden biri, başka türlü bulamayabileceğiniz gizli menü öğelerine erişmenize yardımcı olabilmesidir. Örneğin, iPhone’unuzdaki gizli geliştirici ayarlarına erişmek istiyorsanız, Siri’ye “Geliştirici ayarları menüsü nerede?” diye sormanız yeterlidir. ve sizi oraya götürecek.

8. Rahatsız Etmeyin modundan yararlanın

Rahatsız Etmeyin modu, iPhone’daki en sevilen gizli özelliklerden biridir. Bu mod, önemli olana odaklanabilmeniz için gelen tüm aramaları ve bildirimleri sessize alır. Rahatsız Etmeyin modunu etkinleştirmek için Kontrol Merkezi’ni açmanız ve hilal simgesine dokunmanız yeterlidir. Ayrıca Rahatsız Etmeyin modunu belirli zamanlarda (örneğin uyurken) otomatik olarak açılacak şekilde programlayabilirsiniz.

9. iMessage’da gizli ifadelere erişme

iMessage’da yerleşik olarak belirli anahtar sözcükleri veya tümcecikleri yazarak erişebileceğiniz yüzlerce gizli ifade vardır. Örneğin, “Doğum günün kutlu olsun” yazmak mesajınıza bir pasta emojisi eklerken, “Seni seviyorum” yazmak bir kalp emojisi ekler. Tüm gizli ifadelerin tam listesini görmek için Ayarlar -> Genel -> Klavye -> Klavyeler’e gidin ve “Yeni Klavye Ekle”ye dokunun. Ardından, seçenekler listesinden “Emoji”yi seçin.