Image Description
Kampanyaradar
  • 14.11.2023 19:34:17
  • Market

BİM’de Fakir Inovax Işıklı Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge: Özellikleri ve Yorumları

Image Description
BİM’de Fakir Inovax Işıklı Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge: Özellikleri ve Yorumları

Bugün sizlere BİM’de satışa sunulacan Fakir Inovax 2 in 1 UV-C LED Işıklı Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge modelinin özelliklerindan ve yorumlarından bahsedeceğiz. Fakir Inovax Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge, hem dikey hem de el süpürgesi olarak kullanılabilen pratik bir üründür. Çeşitli emiş gücü seçenekleri sayesinde kullanıcılarına yüksek, orta ve düşük olmak üzere üç farklı seçenek sunar. 400W yüksek performanslı ve uzun ömürlü BLDC motoru ile güçlü ve verimli bir temizlik deneyimi sunar. Aynı zamanda, dual cyclone sistemi sayesinde uzun süreli yüksek emiş gücü sağlayarak beklenen performansı sunmaktadır.

Ulaşılması Zor Alanları Kolayca Temizler

Fakir Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge, ekstra uzatma aparatıyla ulaşılması zor bölgelerin temizliğini kolayca yapabilmenizi sağlar. Elektrikli turbo döner fırçalı yer aparatı, düşük yoğunluklu yer çekimi sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Turbo aparatın döner fırçası ise derinlemesine temizlik sağlayarak temizlik işlemlerini daha kolay, hızlı ve etkili hale getirir. Ayrıca, UV-C led ışıklı özel yatak ve döşeme turbo fırçası sayesinde yatak ve koltuklardaki biriken toz ve akarları rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

Kullanımı ve Bakımı Kolay

Fakir Inovax Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge, 54 dakika boyunca kablosuz kullanım rahatlığı sunar ve H.E.P.A filtresi sayesinde evinizdeki hava kalitesini korumayı ihmal etmez. Aynı zamanda toz haznesi, kullanıcılara geniş bir toz toplama kapasitesi sunar ve kolayca boşaltılabilir ve yıkanabilir özelliği sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Şarj süresi ise 4-5 saat arasında değişmektedir.

Yorumlar ve özellikler

Fakir Inovax 2 in 1 UV-C LED Işıklı Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge, pratik ve fonksiyonel tasarımıyla dikkat çekiyor. Ulaşılması zor alanları kolayca temizlemek için özel aparatları bulunuyor ve yüksek performansıyla beklentileri karşılıyor. Kullanımı ve bakımı kolay olması da kullanıcılar tarafından tercih sebebi oluyor. Bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir ve evinizin temizliğini zahmetsizce sağlayabilirsiniz.

Fakir dikey süpürgenin teknik özellikleri

Fakir Inovax 2 in 1 UV-C LED Işıklı Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge, sunduğu teknik özelliklerle dikkat çekiyor. Bu üstün performanslı süpürge, ev ve ofis temizliğini kolaylaştıran özellikleriyle kullanıcılarına üst düzey bir deneyim sunuyor.

Süpürgenin 75 dB ses seviyesi, sessiz ve rahatsız etmeyen bir temizlik deneyimi sağlar. Aynı zamanda, 400W güçlü motoru sayesinde yüksek emiş gücüne sahip olup, zorlu lekeler ve tozlarla başa çıkmakta oldukça etkilidir.

Hepa filtresi, havada bulunan toz ve alerjenleri etkili bir şekilde yakalar, böylece evinizde temiz ve sağlıklı bir hava kalitesi sunar. 0,4 litre toz haznesi, geniş bir toz toplama kapasitesi sağlar ve kolayca boşaltılabilir.

4-5 saatlik şarj süresi ile yüksek performanslı Li-ion bataryası, uzun süreli kablosuz kullanım imkanı tanır. İki adet açma/kapama düğmesi, kullanımı kolaylaştırır ve cihazı istediğiniz gibi kontrol etmenizi sağlar.

UV-C LED ışıklı özel yatak ve döşeme turbo fırçası, yataklarınız ve koltuklarınızda biriken toz ve mikropları etkili bir şekilde temizler. Ayrıca, elektrikli turbo döner fırçalı yer aparatı, zorlu yerlerde bile kolay temizlik sağlar.

Süpürgenin şarj güç göstergesi, batarya seviyesini takip etmenizi sağlar, böylece şarjı bitmeden önce cihazı şarj edebilirsiniz. Ayrıca, emiş gücü ayarı ve siklon filtre gibi özellikler, temizlik işlemlerini daha verimli hale getirir.

Son olarak, kuru emiş türü sayesinde sıvı temizliklerde de etkili bir şekilde kullanılabilir. İkisi bir arada kenar köşe aparatı ve mobilya fırçası ile de zorlu alanlarda kolayca temizlik yapabilirsiniz.

Fakir Inovax 2 in 1 UV-C LED Işıklı Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge, sunduğu teknik özelliklerle kaliteli ve pratik bir temizlik deneyimi sunuyor ve evinizin temizliğini zahmetsizce sağlamanıza yardımcı oluyor.