1.000 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde 1 Adet 2 L Ayçiçek Yağı Hediye
Süresi Doldu Market > Temel Gıda

Kampanya Açıklaması

Başlangıç Tarihi

07.03.2024

Bitiş Tarihi

09.04.2024


Bizim Toptan 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 1 adet 2 L ayçiçek yağı hediye ederek oldukça güzel bir kampanya başlatmış. 7 Mart - 9 Nisan 2024 tarihleri arası geçerli olan bu özel teklif hem bireysel tüketicilere yönelik hem de cömert bir kampanyanın habercisi.

 

Bizim Toptan Alışverişlerinize 2 L Ayçiçek Yağı Hediye!

 

Bu kampanya yeni kayıt olan bireysel müşteriler için geçerli olup her müşteri kampanya döneminde yalnızca bir kez faydalanabilir. Tek seferde yapılacak çuval şeker ve tekel ürünleri haricindeki 1.000 TL'lik ilk alışverişler için geçerli olan bu teklif sadece Bizim Toptan mağazalarından veya Bizimtoptan.com.tr üzerinden Tıkla Gel Al seçeneğiyle yapılacak alışverişlerde uygulanacak. Hediye ürünü alabilmek için sepetinize eklemeniz gerekmekte. Bu da alışveriş deneyiminize küçük bir interaktif katkı sağlıyor.

 

Bu kampanya günlük yaşantımızda büyük bir yer kaplayan mutfak alışverişlerinde ekstra bir avantaj sunuyor. Özellikle ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyenler için ayçiçek yağı gibi temel bir ihtiyaç maddesini hediye olarak almak büyük bir fırsat. Eğer henüz bir Bizim Toptan müşterisi değilseniz bu kampanya ile tanışmak için mükemmel bir zaman olabilir.


Formu Doldurun Size Ulaşalım

Kampanyayı Yakala