1.000 TL ve Üzeri İlk Alışverişe 100 TL Maxipuan
Süresi Doldu Bankacılık > Bireysel

Kampanya Açıklaması

Başlangıç Tarihi

01.04.2024

Bitiş Tarihi

30.04.2024


İste Gelsin, alışveriş tutkunlarına harika bir fırsat sunuyor! 1 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya kapsamında 1.000 TL ve üzeri ilk market alışverişinize 100 TL MaxiPuan kazanma şansı yakalıyorsunuz.

 

MaxiPuan Kampanyası!

 

Kampanyaya katılmak oldukça basit! İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarından "Kampanyalar" bölümüne girerek "KATIL" butonuna tıklamanız yeterli. Ardından kampanyaya dahil kartlarınızı İste Gelsin Mobil uygulaması veya web sitesine kaydederek tek seferde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri ilk market alışverişinizde 100 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.

 

Kampanya kapsamında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Öncelikle kampanyaya sadece İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartları ve Maxipara Kartları ile yapılan alışverişler dahildir. Ticari kartlar ve aidatsız kartlar kampanyaya dahil değildir.

 

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuan'lar 08.05.2024 tarihinde kullanılan kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan'larınızı 30 Haziran 2024 tarihine kadar kullanabilirsiniz. MaxiPuan'lar asıl karta yüklenecektir ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir.

 

İste Gelsin'in bu harika kampanyasıyla alışveriş yaparken avantajlı bir şekilde MaxiPuan kazanabilirsiniz. İşCep veya Maximum Mobil üzerinden kolayca katılabilir ve 1.000 TL ve üzeri ilk market alışverişinizde 100 TL MaxiPuan'ın keyfini çıkarabilirsiniz. Fırsatları kaçırmamak için hemen kampanyaya katılın ve alışveriş keyfinizi ikiye katlayın!


Formu Doldurun Size Ulaşalım

Kampanyayı Yakala