10.999 TL ve Üzeri Seçili Fakir Küçük Ev Aletleri Alışverişlerinizde Fakir Blender Sepette Hediye
Süresi Doldu Elektronik > Küçük Ev Aletleri

Kampanya Açıklaması

Başlangıç Tarihi

01.03.2024

Bitiş Tarihi

31.03.2024


Teknosa, alışveriş tutarınızı artıran özel bir kampanyayla karşınızda! 1 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya kapsamında, 10.999 TL ve üzeri seçili Fakir küçük ev aletleri alışverişlerinizde Fakir blender hediye ediliyor.

 

Teknosa Fakir Küçük Ev Aletleri Kampanyası

 

Bu özel kampanyadan faydalanmak için alışverişinizin Teknosa'dan yapılması ve sepetinizdeki seçili Fakir küçük ev aletleri ürünlerinin toplam tutarının 10.999 TL veya üzeri olması gerekmektedir. Bu kampanyadan faydalanabilmek için hediye blenderın sepete eklenmesi de gerekmektedir. Bu adımları takip ederek kampanyadan yararlanabilirsiniz.

 

Kampanya diğer sepet kampanyaları ile birleştirilemez. Teknosa'nın online platformu olan teknosa.com üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olan bu kampanya sadece Teknosa'nın kendi satıcısı olduğu ürünler için geçerlidir.

 

Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir. Birden fazla ürün satın alıp kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin ilk siparişlerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Kampanyadan faydalanılarak satın alınan ürünlerin ayrı ayrı iptal veya iade edilemeyeceğinin de altını çizmekte fayda var.

 

Teknosa, kampanya koşullarını haber vermeksizin değiştirme ve sonlandırma hakkını saklı tutar. Bu nedenle kampanyadan yararlanmadan önce güncel koşulları kontrol etmekte fayda var.


Formu Doldurun Size Ulaşalım

Kampanyayı Yakala