1.400 TL ve Üzeri Alışverişlerde Argan ve Gül Peelingli Vücut Yağı Hediye
Süresi Doldu Kozmetik & Kişisel Bakım > Cilt Bakım

Kampanya Açıklaması

Başlangıç Tarihi

11.03.2024

Bitiş Tarihi

01.04.2024


Yves Rocher sınırlı bir süre için geçerli olan bu özel kampanya ile alışveriş tutkunlarına muhteşem bir fırsat sunuluyor. 11 Mart - 1 Nisan 2024 tarihleri arasında 1400 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese argan ve gül peelingli vücut yağı hediye ediliyor. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen web sitesine veya mobil uygulamaya göz atabilirsiniz.

 

1400 TL ve Üzeri Alışverişlerde Argan ve Gül Peelingli Vücut Yağı Hediye!

 

Yves Rocher’de kampanya kapsamında seçtiğiniz ürünleri veya ihtiyacınız olanları sepetinize ekleyerek hediyenizi alabilirsiniz ancak unutmayın ki stoklarla sınırlı olan bu özel hediyeyi alabilmek için acele etmeniz gerekiyor. Hediyelerin sınırlı sayıda olduğunu göz önünde bulundurarak alışverişinizi planlayabilirsiniz.

 

Argan ve gül peelingli vücut yağı, cildinizi beslerken aynı zamanda tazelik ve canlılık kazandırır. Bu özel ürünü ücretsiz olarak elde etmek alışveriş deneyiminizi daha da keyifli hale getirebilir. Sadece belirtilen tarihler arasında geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak için hemen harekete geçin ve Yves Rocher’i ziyaret edin.

 

Yves Rocher’in web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olan bu kampanya müşterilere ek avantajlar sunuyor. Argan ve gül peelingli vücut yağını kaçırmamak ve cildinizi şımartmak için hemen alışverişe başlayın!


Formu Doldurun Size Ulaşalım

Kampanyayı Yakala