15.000 TL ve Üzeri Android Telefon Alımlarında Xiaomi Mi Band 7 Akıllı Bileklik Sepette Hediye
Süresi Doldu Elektronik > Telefon & Aksesuar

Kampanya Açıklaması

Başlangıç Tarihi

20.03.2024

Bitiş Tarihi

25.03.2024


Teknoloji devi Teknosa, telefon alımlarında harika bir kampanya ile karşınızda! 20 - 25 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu özel kampanya kapsamında, 15.000 TL ve üzeri Android telefon alımlarında Xiaomi Mi Band 7 akıllı bileklik sepette hediye!

 

Teknosa'dan Xiaomi Mi Band 7 Kampanyası!

 

Teknosa, akıllı telefon alışverişlerinizde size çok faydalı bir hediye sunuyor. Kampanya tarihleri içerisinde 15.000 TL ve üzeri değerde bir Android telefon satın aldığınızda sepetinize eklediğiniz Xiaomi Mi Band 7 akıllı bileklik sizin oluyor. Bu fırsatla hem yeni bir akıllı telefon sahibi olabilir hem de günlük aktivitelerinizi takip edebileceğiniz bir bilekliğe ücretsiz sahip olabilirsiniz.

 

Xiaomi Mi Band 7, şık tasarımı ve birçok özellikleriyle dikkat çeken bir akıllı bileklik. Adım sayar, nabız ölçer, uyku takipçisi gibi birçok fonksiyona sahip olan bu bileklik sağlık ve fitness takibinizi kolaylaştırırken gelen aramaları ve bildirimleri de size anında bildiriyor.

 

Bu kampanya ile Teknosa, kullanıcılarına hem yüksek kaliteli Android telefonları hem de popüler bir akıllı bilekliği bir arada sunuyor. Bu fırsatı kaçırmayın ve Teknosa mağazalarına veya online platformlarına göz atarak kendinize veya sevdiklerinize bu harika kampanyadan faydalanın.


Formu Doldurun Size Ulaşalım

Kampanyayı Yakala