Image Description

    1.600 TL ve Üzeri Alışverişlerde Monoi Peeling Duş Yağı Sepette Hediye

    1.600 TL ve Üzeri Alışverişlerde Monoi Peeling Duş Yağı Sepette Hediye

    Kampanya Detayları

    6/1/2024 / 6/26/2024

    Yves Rocher 1 - 26 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak harika bir kampanya ile sizleri karşılıyor! Bu özel kampanya kapsamında Yves Rocher mağazalarından veya online alışveriş sitesinden yapacağınız 1.600 TL ve üzeri alışverişlerde Monoi peeling duş yağı sepette hediye edilecektir. Bu fırsatla hem ihtiyaçlarınızı karşılayın hem de cildinizi şımartın.

     

    Yves Rocher’de 1.600 TL ve Üzeri Alışverişlerde Monoi Peeling Duş Yağı Hediye

     

    Monoi peeling duş yağı, içeriğindeki doğal peeling tanecikleri ve Monoi yağı ile cildinizi nazikçe temizlerken aynı zamanda besler ve nemlendirir. Tropikal bir kokuya sahip olan bu duş yağı, cildinizde yumuşaklık ve tazelik hissi bırakır. Özellikle yaz aylarında kullanabileceğiniz bu ürün cildinizin canlı ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

     

    Yves Rocher’nin sunduğu bu kampanya cilt bakımına özen gösterenler için mükemmel bir fırsat. Monoi peeling duş yağı cildinizi hem temizleyen hem de peeling etkisiyle ölü derilerden arındıran özel bir üründür. Düzenli kullanımda cildinizin daha sağlıklı ve pürüzsüz olmasına yardımcı olur.

     

    Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken Yves Rocher mağazalarını veya online alışveriş sitesini ziyaret etmek ve 1.600 TL ve üzeri alışveriş yapmak. Alışverişinizin ardından Monoi peeling duş yağı otomatik olarak sepete eklenecek ve hediye olarak gönderilecektir. Eğer bu sıralar büyük bir alışveriş yapmayı düşünüyorsanız bu kampanya çok işinize yarayacaktır.

    Daha Fazla Bilgi Al