Image Description

    2.200 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Orjinal Boy Parfüm Hediye

    2.200 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Orjinal Boy Parfüm Hediye

    Kampanya Detayları

    5/1/2024 / 5/12/2024

    Yves Rocher 1 - 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında 2.200 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine orijinal boy parfüm hediye ediyor. Bu fırsat cilt bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, makyaj ürünleri ve parfümler dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesinde geçerli olacak.

     

    Yves Rocher'den 2.200 TL Üzeri Alışverişe Orijinal Boy Parfüm Hediye!

     

    Kampanya kapsamında Yves Rocher mağazalarından veya online alışveriş sitesinden 2.200 TL ve üzeri alışveriş yaptığınızda markanın beğenilen parfümlerinden birini ücretsiz olarak alabilirsiniz. Bu hediye parfüm, günlük rutininize zarif bir dokunuş katmak veya sevdiklerinize güzel bir hediye sunmak için mükemmel bir fırsat.

     

    Eğer Yves Rocher'den büyük bir alışveriş yapma niyetiniz varsa bu kampanya çok işinize yarayacaktır. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. Kampanya dönemi boyunca stoklarla sınırlı olan bu teklifi kaçırmamak için alışverişlerinizi yaparken 2.200 TL'yi aşmaya dikkat edin.

     

    Yves Rocher'nin doğadan ilham alan ürünleriyle bakım rutininizi zenginleştirin ve bu özel fırsattan yararlanarak kaliteli bir parfümü ücretsiz edinin!

    Daha Fazla Bilgi Al