Image Description

    44.990 TL Üzeri Alışverişlerde Homend Marka Ütü Hediye!

    44.990 TL Üzeri Alışverişlerde Homend Marka Ütü Hediye!

    Kampanya Detayları

    1/1/2024 / 2/29/2024

    Evlerimizdeki eşyaları yenilemek veya yeni eşyalar eklemek her zaman heyecan vericidir. Özellikle de bedava hediyelerle birlikte geldiğinde! Mondihome'un şimdiye kadar sunduğu en büyük kampanyalardan biri olan bu kampanya ile 44.990 TL ve üzeri alışverişlerde Homend marka ütü hediye ediliyor. Bu harika kampanya, 29 Şubat 2024'e kadar geçerli.

     

    Homend marka ütü hem şık tasarımıyla dikkat çekiyor hem de yüksek performansıyla ev işlerinizi kolaylaştırıyor. Pratiklik sunan bu ütüyle kırışıklıkları hızlıca giderirken ev işleriniz daha keyifli bir hal alacak. Üstelik bu özel kampanyadan yararlanmak için ekstra bir çaba sarf etmenize gerek yok. 44.990 TL ve üzeri alışveriş yapmanız durumunda Homend marka ütü otomatik olarak sepetinize eklenir.

     

    Evinizi yenilemek veya ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu fırsatı kaçırmayın. Sadece Mondihome'dan yapacağınız 44.990 TL ve üzeri alışverişlerinizde Homend marka ütüyü kazanabilirsiniz. Ev işlerinizi daha kolay ve keyifli hale getirmek için bu kampanyadan faydalanın ve evinizin konforunu Homend marka ütü ile taçlandırın.

    Daha Fazla Bilgi Al