5.000 TL'lik Sezon Alışverişlerinde 500 TL Hediye Çeki Fırsatı
Süresi Doldu Genel >

Kampanya Açıklaması

Başlangıç Tarihi

01.04.2024

Bitiş Tarihi

30.04.2024


Saat ve Saat, sezonun en şık saatlerini ve aksesuarlarını avantajlı bir fırsatla sunuyor. 1 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL değerinde hediye çeki kazanma imkanı sunuyor.

 

Saat ve Saat’ten 500 TL Hediye Çeki Fırsatı!

 

Bu bahar, Saat ve Saat ile zamanı en şık şekilde takip edin. Özgün tasarımları ve üstün kalitesiyle öne çıkan koleksiyonlarıyla bilinen Saat ve Saat markası bu özel kampanyasıyla hem stilinizi güçlendirecek hem de alışverişinizi avantajlı hale getirecek. 5.000 TL’lik alışverişinizde sizlere 500 TL değerinde hediye çeki sunarak bir sonraki alışverişinizde kullanabileceğiniz bir indirim sağlıyor.

 

Kampanya kapsamında sunulan hediye çeki, Saat ve Saat’in geniş ürün yelpazesinde geçerli. En yeni saat modellerinden, şık aksesuarlara kadar pek çok üründe geçerli olan bu hediye çeki ile kendinizi veya sevdiklerinizi özel hissettirecek hediyeler bulabilirsiniz.

 

Saat ve Saat’in bu cazip kampanyası sınırlı bir süre için geçerli. Dolayısıyla bu fırsattan yararlanmak için acele etmek gerekiyor. Stil sahibi saatler ve aksesuarlarla dolu bir alışveriş deneyimi için Saat ve Saat mağazalarını ziyaret edebilir veya online alışveriş platformunu kullanabilirsiniz.


Formu Doldurun Size Ulaşalım

Kampanyayı Yakala