Image Description

    9.000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Peştamal Hediye

    9.000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Peştamal Hediye

    Kampanya Detayları

    5/22/2024 / 5/26/2024

    Victoria's Secret, şıklığı ve kalitesiyle bilinen bir marka olarak müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında 22 - 26 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olmak üzere 9.000 TL ve üzeri alışverişlerde peştamal hediye ediliyor.

     

    Victoria's Secret'tan Özel Peştamal Hediye Kampanyası

     

    Victoria's Secret, yazın yaklaşmasıyla birlikte müşterilerine eşsiz bir fırsat sunuyor. 22 - 26 Mayıs 2024 tarihleri arasında 9.000 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese deniz kenarında ya da havuz başında kullanabileceği şık bir peştemal hediye ediliyor. Bu kampanya hem ihtiyaçlarınızı karşılamak hem de yaz tatilinizde stilinizi tamamlamak için harika bir fırsat sunuyor.

     

    Victoria's Secret mağazaları ve online alışveriş sitesinde geçerli olan bu kampanya ile birbirinden güzel iç giyim, parfüm ve plaj ürünlerinden dilediklerinizi seçebilir, alışveriş keyfinizi hediyeyle taçlandırabilirsiniz. Peştamal, yazın vazgeçilmez aksesuarlarından biri olup, ince yapısı ve renkli desenleriyle dikkat çekiyor. Hem plaj havlusu olarak hem de şık bir örtü olarak kullanabileceğiniz bu peştemal yaz tatilinizin en kullanışlı parçalarından biri olacak.

     

    Victoria's Secret'in bu kampanyası özellikle yaz sezonuna hazırlık yapanlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Gardırobunuzu yenilerken yaz tatilinizde size eşlik edecek özel bir hediyeyle alışverişinizi taçlandırabilirsiniz. Bu kampanya sadece belirli bir süre için geçerli olduğundan alışverişlerinizi planlayarak bu fırsatı kaçırmayın.

    Daha Fazla Bilgi Al